tiistai 14. helmikuuta 2012

Kildare

Helmikuun puolessa välin tuli vierailtua Kildaressa. Tämä oli myös ensimmäinen kerta jolloin pääsin kokeilemaan junailua Irlannissa. Matka oli vaivaiset 30 minuuttia, kun taas bussilla aikaa olisi mennyt yli 3 tuntia. Kildaressa sijaitsee Irlannin kansallinen hevostalli (National Stud) ja muutenkin alue tuntui olevan yhtä vihreää niittyä silmänkantamattomiin.


Olisi ollut hienoa vierailla opastetulla kierroksella talleilla ja japanilaisessa puutarhassa, mutta pääsylipun hinta oli aika suolainen opiskelijalle. Matkaseurueen yhteisellä päätöksellä totesimme tulevamme myöhemmin keväällä uudestaan ja silloin sitten kierrämme molemmat paikat. Käppäilimme sitten vihreiden niittyjen seasta takaisin Kildaren keskustaan päin ja vierailimme Kildare Village outlet shoppingissa.
Olin kuvitellut paikan olevan suomalaisen kauppakeskuksen tyylinen, mutta pääsyin olemaan totaalisen väärässä. Alue oli kuin minikylä ja jokainen pikkuinen talo oli oma kauppansa. Outlet shopping ei ollut myöskään valmistanut siihen että kyseessä oli huippubrändien ja suunnittelijoiden outlet kauppoja. Hintataso oli vieläkin aika kova vaikka kaikissa vaatteissa / tavaroissa olikin reiluja alennuksia. Päivän kävelyn päälle oli lopulta ihana istahtaa taas junaan ja suhahtaa kämpille huilimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti