lauantai 28. tammikuuta 2012

Tramore

Viime viikonloppuna tuli käytyä muutaman kaverin kanssa Tramoressa. Se on nätti rantakaupunki noin 1,5 tunnin bussimatkan päässä Carlowsta. Sää suosi ja aurinkokin paisteli enemmän ja vähemmän pilvien takaa. Tramoressa käydään paljon surffaamassa ja ranta on hyvä ihan aloittelijoillekkin. Hieman tosin tuli itselle vilpoisa olo kun katseli ihmisten surffaamista tammikuussa. Mahtoi olla hyistä hommaa.

Photobucket
Välillä tuntui kyllä siltä että kyseessä on todellinen kesäkaupunki, koska melkein kaikki paikat olivat kiinni lukuunottamatta rantakahviloita ja surffilaudan vuokrauspisteitä. Lopulta löytyi yksi avoinna ollut pubi, mistä saimme todella hyvän lounaan. Ruoan päälle kävelimme rantaa pitkälle eteenpäin ja katselimme nousuvettä. Kerkisimme nauttia vielä letut ja kaakaot rantakahvilassa ennen bussimatkaa takaisin.

Photobucket
Surffaus oli sen verran hauskan näköistä, että varmasti kokeilen sitä vielä ennen kuin lähden kotia lopullisesti. Todennäköisesti tämä tulee tapahtumaan juuri Tramoressa, koska ranta soveltuu hyvin aloittelijoille.

Photobucket
p.s Tänä viikonloppuna oli Hill Walking reissu, mutta siitä myöhemmin. Kuvia tosin löytyy photobucketista. Linkki oikealla ylhäällä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti