lauantai 21. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Uusi, toivon mukaan mahtava, vuosi 2012 pääsi kuin salakavalasti alkamaan tässä kaiken muun keskellä. Blogin kirjoitus hieman jäi tuossa joulukuun lopulla kokeiden ja palautettavien tehtävien viedessä suurimman osan koneella työskentelyajasta. Mutta kaikki hommat tuli tehtyä, joululahjat hommattua, tavarat pakattua ja kämppä siivottua joululomaa varten.
Olin jo syksyllä paluulentoja varatessa tehnyt suunnitelman että pysähdyn matkalla kotiin Berliiniin muutamaksi yöksi. Näin ollen pääsin lopultakin vierailemaan yhdessä "Top5 kaupungit joissa haluan käydä" kaupungissa ja vielä siten että joulumarkkinat ovat täydessä käynnissä.


Lennot olivat aivan kaupungin keskustassa sijaitsevalle Tegelille ja alta 20 minuutin olin kerinnyt heittää tavarat hostellille ja pääsin nauttimaan lomasta. Täytyy myöntää että Berliini vei täysin sydämen ja meinaan todellakin vierailla vielä useasti tässä värikkäässä ja monipuolisessa kaupungissa.
Paras osa joululomaa oli kuitenkin kotiin pääsy ja siellä oleminen. Oli ihana nähdä koko perhe ihan livenä eikä vaan pienen kuvaruudun välityksellä. Mahtavaa oli myös nähdä kavereita ja vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa. Loma jotenkin sujahti ohi, yhtäkkiä oli jo uusi vuosi ja viikko jäljellä. Tuli myös käytyä koululla moikkaamassa ihmisiä ja saattoi olla viimeisiä kertoja kun osaa enää koulussa näkeekään. Juuri ennen lähtöä tuli nähtyä myös nippua kavereita ja kummisetää perheineen.


Sitten sitä löysikin itsensä jo Dublinista matkalaukku puolillaan äidin pakkaamia eväitä ja miettimässä miksi se bussi ei jo tule vaikka oma kello näyttää ihan selvästi 13.20. (Aikaero se on pienikin aikaero:P) Irlannissa koulu pyörähti nopeasti käyntiin ja opettajat tuntuvat oikein puhkuvan intoa jakaa isoja ryhmätöitä ja muita tehtäviä. Uuden vuoden kunniaksi liityin juuri joulun alla avatun koulun kuntosalin käyttäjäksi ja sen johdosta paikat ovatkin olleet enemmän ja vähemmän kipeitä tällä viikolla.
Tuli myös koettua äänestämisen ilo ulkomailla, kun suuntasimme Sinin kanssa viime lauantaina Dubliniin Suomen suurlähetystöön osallistumaan presidentinvaaleihin. Näillä näkymin edessä on uusi reissu tulevalla viikolla, kun edessä on toinen kierros.

ps. yritän viikon loppuun mennessä ladata kuvia photobuckettiin Berliinistä ja joululomasta:)

1 kommentti:

  1. Mennään joskus yhdessä Berliiniin käymään ja kiertelemään. Ja tietysti kaikkialle muuallekin eurooppaan!! Muuten mun niitä kuvia löytyy mun blogista!! koitahan pärjäillä siellä Duplinin synkkyydessä!!

    VastaaPoista