perjantai 9. syyskuuta 2011

Informaatiota, juhlia ja jalkapalloa

Viikko on mennyt hujauksessa ja tuntuu että välillä aivot eivät enää pysy ollenkaan asioiden perässä. Alkuviikko meni vielä rennosti aikatauluja selvitellessä ja muiden vaihtareiden kanssa hengaillessa. Myös toinen meidän koulun vaihtari löysi perille maanantaina ja päätyi samaan opiskelijakerrostaloon asumaan. Sini on täällä jouluun asti, joten pitää ottaa ilo asiasta irti kunnolla ja puhua välillä suomea varastoon.

Keskiviikkona alkoi "sisäänajo" kouluun. Aamulla tavattiin paljon erilaisia henkilökunnan ihmisiä, jotka esittelivät itsensä ja tekemisensä. Joitakin oli erittäin helppo ymmärtää, mutta osa joko mumisi tai puhui niin vahvalla aksentilla ettei jutusta tullut mitään. Tämän session lopuksi otettiin pikainen ryhmävalokuva ja sitten olimme vapaita metsästämään itsellemme apetta. Iltapäivällä tapasimme PALS-opiskelijoita, jotka ovat eräänlaisia auttajia, neuvojia ym. He kierrättivät porukkaa ympäri koulua ja lopuksi saimme asiaankuluvasti teetä ja piparia.

Carlow
Torstai olikin sitten hieman tärkeämpi päivä, nimittäin rekisteröityminen kouluun hoidettiin aamusta. Olimme saaneet eräänlaisen tervetulopaketin aiemmin ja paketti sisälsi paksun nipun täytettäviä lomakkeita. Nämä lomakkeet yhdessä rekisteröitymismaksun kanssa toimitettiin yhteen paikkaan, saatiin toisenlaisia papereita tilalle, jotka toimitettiin toiseen paikkaa ja jouduttiin valokuvattavaksi. Lopulta papereiden pyörityksen jälkeen kädessä oli opiskelija ID-kortti ja opaskirja. Tämän virallisen osuuden lisäksi illalla oli vuorossa Barbeque-juhlat paikallisessa ravintolakompleksissa. Alkuilta meni terassilla jutellessa ja syödessä ja loppuillasta löysimme itsemme paikallisesta yökerhosta, joka oli erittäin hyvin varusteltu.

Jalkapalloa
Perjantaiksi olikin sitten järjestetty urheilua = jalkapalloa vaihtareiden kesken. (myös jonkinlaista helpotettua rugbya sai kokeilla) En tiedä kuka oli keksinyt laittaa urheilua juhlimisen jälkeiseen aamuun, mutta kentältä tuli löydettyä itsensä heti aamusta. Peliaika oli 2x10 minuuttia yhteen putkeen ja sitten pieni tauko ja sitten toinen peli. Meidän joukkueella meni ihan hyvin, vaikka aluksi näyttikin siltä että turpaan tulee ja lujaa. Voitettiin kaksi ottelua ja päästiin puolivälieriin. Siinä pelissä tulikin sitten kyytiä, olisiko lukemat ollut 9-2 meidän tappioksi. Noh, hengissä selvittiin ja onneksi sääkin suosi. Vkloppuna olisi takoitus vierailla ehkä Waterwordissa, jos saadaan kiva porukka kasaan.

Jalkapalloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti